ZIN Inspireert - Food for thought

Hoe kan ik mezelf vrijmaken van gedachten die me als het ware doen bevriezen, die me tegenhouden om me meer vrij te voelen? Sterker nog door die gedachtepatronen en emoties kom je niet veel verder en kun je zelfs gezondheidsklachten ervaren. ZIN Inspireert biedt een weg naar binnen die gaat over het vrij- en losmaken van stimulerende en voedende energie. Vier boeiende sessies op de vrijdagavond met sprekende thema’s die je gezondheid ondersteunen zowel fysiek als geestelijk.

 

Voor iedereen die graag geïnspireerd wil raken door een prikkelende vertelling en die energie ontspannen wil laten stromen door Yin Yoga oefeningen met afsluitend acupunctuur.

‘De avonden inspireren en motiveren om het gedachtegoed van positieve gezondheid eigen te maken en er zelf mee aan de slag te gaan’. Er wordt uiteengezet hoe mechanisme van positieve gedachten werken en hoe ze je gezondheid ondersteunen en hoe ook meditatie daar een positieve invloed op uit kan oefenen.

We weten allemaal dat positieve gedachten helend werken. Je hersenen sturen immers je gedrag aan en kunnen heel direct bepalen hoe je je aanpast in een bepaalde situatie. Ook zijn er studies gedaan die de relatie aantonen tussen positief denken en een betere weerstand; meer veerkracht. Er zijn zelfs wetenschappelijke artikelen die onderzoeken hoe ons DNA zou kunnen veranderen door gedachtesturing.

Wil je ook werken met deze positieve mindset en energie laten stromen? Kom dan naar ZIN inspireert.

 

𝐕𝐨𝐨𝐫𝐝𝐞𝐥𝐢𝐠

Wanneer je alle vier de avonden reserveert betaal je €160,00 (ipv € 180,00).

Deze sessies vallen onder acupunctuur behandeling binnen je (aanvullende zorgverzekering). Bel je verzekering zodat je voor aanvang weet wat je terug krijgt!

 

𝐖𝐚𝐚𝐫 𝐞𝐧 𝐰𝐚𝐧𝐧𝐞𝐞𝐫

Deze sessies worden georganiseerd op een prachtige en sfeervolle locatie in Oudorp (Alkmaar).

Vrijdag 5 april - Over intuïtie gesproken

Vrijdag 3 mei - De effecten van je gedachten

Vrijdag 21 juni - Van afleiding naar concentratie

Vrijdag 12 juli - De dynamiek van ons bewustzijn

 

De sessies vinden plaats in het Witte Kerkje - Kerklaan 4 - Oudorp van 19:30 tot 21:30 uur.

 

Geef je op via ZINAlkmaar@gmail.com