Minder pijn & Flexibel bewegen

We bewegen vaak te weinig, eten teveel en zitten vervolgens niet lekker in ons vel. Met als gevolg niet alleen lichamelijke ongemakken maar ook een ontevreden gevoel, wat soms zelfs leidt tot een laag zelfbeeld en depressiviteit. Zo kom je in een negatieve spiraal terecht waar je vaak maar moeilijk uit kunt komen. Je beweegt minder, komt aan in gewicht, het bewegen wordt daardoor zwaarder en zo ga je nog minder bewegen. Vaak pakken we als reactie hierop maar één stukje aan van het probleem aan. Pijnbestrijding met medicatie zonder ook iets aan het gewicht te doen. Of behandelingen bij een fysiotherapeut zonder dat we onze leefstijl aanpassen en meer in beweging komen.

 

Hoe kun je dit doorbreken? Of hoe kun je dit anders en meer effectief aanpakken?

 

Er is op een eenvoudige manier heel veel aan te doen, voor iedereen! Eenvoudig omdat er geen training voor nodig is, je hoeft niet deel te nemen aan een duur programma, én het vraagt weinig tijd en inspanning! Er is wel discipline, het doorbreken van oude patronen, en de wil om het roer om te gooien voor nodig. Wil jij ook pijnvrij en flexibel bewegen? Dan is onze bouwsteen ‘minder pijn en flexibel bewegen’, een mooie uitdaging voor jou!

 

Je krijgt naast leefstijladviezen, en de Yin Yoga oefeningen ook uitleg over de invloeden van een aantal risicofactoren. Wil je weten welke risicofactoren dit zijn? En wil je weten welke essentiële voedingsstoffen bijdragen aan minder pijnklachten en lichamelijke stijfheid? Dan is ook de extra informatie die gegeven wordt bij deze bouwsteen interessant voor jou.

 

De tips die je meekrijgt gaan niet alleen over wat je aan voedingsstoffen kunt innemen of misschien juist beter niet, ze gaan ook over hoe je een olie die gewrichten soepel houdt zelf kunt maken. Je krijgt uitleg over hoe deze kruiden pijnklachten verminderen. Kortom wij bieden met deze bouwsteen een mooie complete en boeiende sessie aan voor iedereen die wil werken aan ‘minder pijn en flexibel bewegen’.

 

Dinsdag 16 oktober 

19:30 -21:30 uur

Witte Kerkje - De Terp in Oudorp

Geef je op via ZINAlkmaar@gmail.com.

 

Kosten € 45,00 per sessie

 

Deze sessie valt onder acupunctuurbehandeling. 

Bel je verzekering zodat je voor aanvang weet wat je terug krijgt!