FIT is het nieuwe RIJK

 

Datum: dinsdag 5 februari 2019

Tijdstip: 19:30-21:30 uur

Kosten € 45,00*

Locatie: Witte Kerkje - De Terp - Kerklaan 4 in Oudorp

 

Geef je op via ZINAlkmaar@gmail.com

 

*Deze sessie valt onder acupunctuurbehandeling. 

Bel je verzekering zodat je voor aanvang weet wat je terug krijgt!

 

 

 

Fit is het nieuwe rijk, met die gedachte zijn we begonnen aan onze ZIN sessies. In ons programma gaat fit niet over sportieve uitdagingen en een fysiek strak lijf. Het gaat veel meer over gezond zijn en je gezond voelen. Geluksgevoel en gezondheid hangen dan ook nauw samen. Meer energie doordat je een fit gevoel hebt kan al ontstaan als je iets nieuws aanpakt en meer tijd en rust voor jezelf neemt. Een uitdaging kan helpen om vooruit te komen en om lekkerder in je vel te zitten. Maar welke uitdaging mag dat dan zijn? 

 

Dat kan voor de één iets totaal anders zijn als voor de ander. Want we zijn nou eenmaal heel verschillend. En dat komt in ons programma ook steeds weer naar voren, iedereen werkt aan zijn eigen specifieke gezondheidsvraagstukken. 

 

Met onze inzichten en suggesties willen we je ondersteunen bij het opladen van je batterij. En dat doen we op een geheel eigen wijze. Weten hoe energie in balans te krijgen en te houden daar houden wij ons graag mee bezig. Je wordt tenslotte steeds weer uitgedaagd door de dynamiek die het leven biedt. Door deze dagelijkse afleidingen gaat het vaak alle kanten op. Met je lijf bezig zijn en energie in beweging zetten draagt bij aan een veranderingsproces. De inzichten vanuit de sessies helpen daarbij en zijn steeds weer op bepaalde thematiek toegespitst. 

 

In deze sessie gaan we extra aandacht geven aan het Water element waar onze wilskracht (志 Zhì) huist. Want alle thema’s die we hebben aangeraakt vragen aandacht, focus en zeker ook wilskracht.

 

Als je vast loopt in bepaalde patronen, en je wilt ze doorbreken, en als je toe bent aan een verandering, of als je wel weet wat goed voor je is maar het lukt je niet om het te gaan doen dan is deze sessie misschien echt iets voor jou!

 

En natuurlijk ook als je gewoon lekker wilt ontspannen en geïnteresseerd bent in de oosterse filosofie, Yin Yoga en acupunctuur dan ben je van harte welkom bij deze heerlijk ontspannen en boeiende ZIN sessie.