Detox

 

Het nieuwe jaar begin je echt! 

Goed voor jezelf zorgen! 

Een gezonde lijfstijl in 2019!

 

 

Tijdens de ZIN Bouwstenen - Detox krijg je veel tips en inspiratie over detoxen volgens de Oosterse Geneeskunde. Vervolgens kun je het zelf gaan voelen en ervaren tijdens de yin yoga. Tijdens de eindontspanning krijg je een mini acupunctuur behandeling.

 

 

 

Gezonder en meer ontspannen kun je 2019 niet beginnen. 

 

Volgens de Oosterse Geneeskunde is de ultieme detox voor je lichaam is een sterke lever energie! De belangrijke functies van onze lever zoals het verwijderen van gifstoffen uit je lichaam, het produceren van gal en andere essentiële metabole functies enorm van belang als het gaat om je gezondheid. 

 

Een sterke lever energie is heel belangrijk. Want een overwerkte lever kan ernstige gezondheidsproblemen veroorzaken. Volgens de Oosterse filosofie reguleert de lever de vrije stroom van Qi, en bewaart de lever het bloed, brengt het bloed qi rond in het lichaam en ondersteunt zo de werking van onze organen, ledematen en weefsels.

Maar natuurlijk is een sterke energie niet alleen verantwoordelijk voor je gezondheid Ook de spijsvertering, de longen, de darmen, de nieren en natuurlijk ook de huid spelen een belangrijke rol.

 

In de Oosterse filosofie hebben alle organen, meridianen, het bloed en onze energie invloed op elkaar vanuit voedende en controlerende cyclus. Als het om ontgiften gaat heb je dus niet alleen een sterke lever energie nodig. Hoe dat allemaal precies in elkaar zit leggen we graag uit en je ontvangt handige tips.

Wil je meer weten over detox gezien vanuit de Chinese zienswijze en vindt je het belangrijk om je lichaam te ondersteunen en afvalstoffen beter kwijt te raken dan is deze sessie echt iets voor jou!

 

De juiste mindset voor een gezonde lijfstijl!

Vaak wanneer je een fixatie zet op gezondheid, gaat je fixatie uit naar ongezondheid. Mischien herken je het wel; je mag geen chocolade meer van jezelf, maar het enigste waar je aan kunt denken is chocolade..

Tijdens de sessie geven wij jou tips en oefeningen voor de juiste mindset!

 

In januari ga je echt gezond eten en goed voor jezelf zorgen!!

 

Dinsdag 8 januari

19:30 -21:30 uur

Witte Kerkje - De Terp in Oudorp

Geef je op via ZINAlkmaar@gmail.com

 

Kosten € 45,00 per sessie

Deze sessie valt onder acupunctuurbehandeling. 

Bel je verzekering zodat je voor aanvang weet wat je terug krijgt!