ZIN

Bewussst is de samenwerking aangegaan met Petra Tjeertes van Praktijk Petra Tjeertes in de vorm van ZIN.

 

Wij hebben ZIN om jou de beste versie van jezelf te laten worden. Dit doen wij door je te laten voelen, te laten ervaren en je te inspireren en te informeren met onze kennis over energie.

 

Heb je genoeg tijd over voor mooie momenten en is ontspanning heel gewoon voor jou?

Zou heerlijk zijn als je hier volmondig ja op kan zeggen natuurlijk! Maar hoeveel mensen ken je in je omgeving waarbij je ziet dat ze hardnekkig maar doorgaan en hoge eisen stellen aan zichzelf? Of is dit bij jou eigenlijk ook wel een beetje zo? Stel je zelf eens de vraag in hoeverre je echt lekker in je vel zit? Als jij, net als zovele anderen, graag wilt leren hoe jij de regie over je eigen gezondheid kunt inzetten dan is ZIN het antwoord op jouw vraag.

 

Wat kan ZIN voor jou betekenen?

Wij inspireren en informeren jou graag en daarnaast biedt ZIN een programma aan. Dit is een uniek en intensief programma om in drie maanden je gezonder, gelukkiger en energieker te voelen. Want... 'Fit is het nieuwe Rijk'.

 

Thuiskomen in je element! Voor wie is het programma?

Je hebt genoeg van het vastlopen in dezelfde patronen! En wilt graag vooruit en meer energie en veerkracht. Ken je dat gevoel dat je je niet lekker voelt, loom, je eet niet goed, hebt weinig zin, voelt je best moe en futloos......en je komt niet gemakkelijk in beweging?Je weet vaak wel waar het om gaat maar je kunt niet bij de juiste knoppen om het te veranderen? Je hebt geen idee hoe bepaalde patronen in jezelf te doorbreken! Door te leren over welk element jou typeert (vuur, aarde, metaal, water en hout) kun je door inzicht in deze leer de gegeven kennis toepassen en van je valkuil je kracht maken.

 

Hoe ziet het programma uit?

Lekker in je vel speelt daarbij een enorm belangrijke rol. Het Yin Yoga onderdeel van ons programma zorgt ervoor dat je weer beter naar je lichaam leert luisteren. De Yoga is toegankelijk voor iedereen en je hoeft er niet lenig voor te zijn! Het ego blijft buiten de deur. Yin yoga nodigt je uit om eens naar de zijn-modus te komen. Yin yoga is een hele rustige vorm van yoga waarbij je ruimte creëert in je lichaam. Door deze combinatie integreer je de holistische gezondheidsbenadering bij jezelf.

En dan krijg je ook acupunctuur behandeling tijdens de meditatie waardoor je extra ondersteuning gaat ervaren.

 

1 + 1 is dan echt 3!

 

Heb je ZIN in een prachtige uitdaging?