ZIN Bouwstenen in het Witte Kerkje in Oudorp

Heb je genoeg tijd over voor mooie momenten en is ontspanning heel gewoon voor jou?

Zou heerlijk zijn als je hier volmondig ja op kan zeggen natuurlijk! Maar hoeveel mensen ken je in je omgeving waarbij je ziet dat ze hardnekkig maar doorgaan en hoge eisen stellen aan zichzelf? Of is dit bij jou eigenlijk ook wel een beetje zo? Stel je zelf eens de vraag in hoeverre je echt lekker in je vel zit? Als jij, net als zovele anderen, graag wilt leren hoe jij de regie over je eigen gezondheid kunt inzetten dan is ZIN het antwoord op jouw vraag.

Voor wie is ZIN?

Voor iedereen die graag geïnspireerd wil raken door een prikkelende vertelling en die energie ontspannen wil laten stromen door Yin Yoga oefeningen met afsluitend acupunctuur.

ZIN Inspireert

Hoe kan ik mezelf vrijmaken van gedachten die me als het ware doen bevriezen, die me tegenhouden om me meer vrij te voelen? Sterker nog door die gedachtepatronen en emoties kom je niet veel verder en kun je zelfs gezondheidsklachten ervaren. ZIN Inspireert biedt een weg naar binnen die gaat over het vrij- en losmaken van stimulerende en voedende energie.Wij hopen jou te mogen inspireren!

ZIN Evenementen

Wij combineren yin yoga & acupunctuur tijdens onze ZIN sessies in het Witte Kerkje - De Terp - in Oudorp. Een prachtige sfeervolle locatie. Bekijk hier de de ZIN evenementen.


Email
Telefoon

Cadeaukaart

Een fijn cadeau voor jezelf of voor een dierbare; Wie gun jij Rust in de kop? Bewussst biedt cadeaukaarten aan.
Wil je een cadeaukaart aanschaffen, klik dan op de button!