Events

Muzikale yin yoga

 

Zondag 20 januari 2019

15:00-17:00 uur 

Witte Kerkje - Oudorp

 

Samen met zangeres Martine Wolkers bundelen wij onze krachten om je een unieke, ontspannen en prachtige workshop te bezorgen. Tijdens de 2-uur durende yin yoga les zul je ontspannen en ruimte creëren in lichaam en geest. Tijdens de diverse houdingen in deze les zal Martine de gevoelige snaar raken met haar prachtige stem en op bepaalde ‘rust’ momenten live liedjes ten gehore brengen die helemaal in het teken staan van de ontspanningshouding waarin je op dat moment in zit. 

 

Een heerlijk moment om in een ontspannen staat van zijn te komen, even een moment voor jezelf, versterkt door de diepgang en gevoeligheid die de live gezongen liedjes daaraan toe voegen, begeleid op de rustgevende klanken van de piano. 

 

De yoga is toegankelijk voor iedereen, dus je hoeft geen ervaring te hebben. Deze bijzondere yoga-belevenis maak je niet vaak mee en is een intense ervaring blijkt uit de reacties van de vorige edities. Reserveer hier je plekje.

ZIN Bouwstenen

Dinsdagavond 19:30-21:30 uur

Witte Kerkje - De Terp in Oudorp (Alkmaar)

Klik hier voor meer informatie over ZIN

 

ZIN is een samenwerking tussen Bewussst en  Praktijk Petra Tjeertes. Op deze manier combineren wij yin yoga met acupunctuur. Een zeer effectief, inspirerend & ontspannen programma.

 

Wij hebben ZIN om jou de beste versie van jezelf te laten worden. Dit doen wij door je te laten voelen, te laten ervaren en je te inspireren en te informeren met onze kennis over energie.

Volg Bewussst via social media om op de hoogte te blijven van de nieuwste workshops.

 

 


Locatie workshops

De Terp - Witte kerkje

Kerklaan 4

Alkmaar - Oudorp