Yoga

Strandyoga

Yoga op het strand staat in het teken van ontspanning, met je voeten in het zand, de zon op je gezicht en het geluid van de zee op de achtergrond.

Yoga op het strand- Rust aan de Kust in Castricum

De strandyoga staat in het teken van ontspanning, met je voeten in het zand, het geluid van de zee op de achtergrond en het zonnetje op je gezicht. Na afloop van de les geniet je van een heerlijke, gezonde smoothie op het terras.

Dit jaar in samenwerking met Geraldine Musch van de Kant van West. Wekelijks geven Josette (yin yoga) & Geraldine (yin yang yoga) op zaterdagochtend afwisselend yoga op het strand van Castricum aan Zee.

Geraldine is gepassioneerd Hatha Yoga docent. Daarnaast heeft ze een grote liefde voor Yin Yoga en dat voel je terug in haar manier van lesgeven. Ondanks het Yang element is de les gericht op ontspanning. Op een rustige manier begeleid ze je door de les heen waardoor ook de meer actieve houdingen goed te volgen zijn. Je doet wat goed voelt. Waar nodig kunnen houdingen worden aangepast en dat maakt de les uitnodigend voor elke leeftijd.

Josette nodigt je met haar yin yoga lessen uit om even bewust stil te zijn. Je lichaam heeft je een hoop te vertellen, alleen luisteren wij er vaak niet naar. De boodschap van ons lichaam wordt overstemd door onze drukke levens, onze verplichtingen en onze constante doe-modus. Yin yoga nodigt je uit om eens naar de zijn-modus te komen. Yin yoga is een hele rustige vorm van yoga waarbij je ruimte creëert in je lichaam, Rust in de kop en waarbij je lekkerder in je vel komt te zitten.

Oja nog een belangrijk detail; je hoeft er niet lenig voor te zijn of veel ervaring te hebben! Ik nodig iedereen uit om aan het begin van de les het ego buiten de deur te laten. Alleen maar zijn, voelen en je eigen grenzen ontdekken in jouw lichaam. Hoe meer je loslaat hoe leniger je uiteindelijk zult worden.

INFORMATIE

Yoga op het strand is wekelijks op zaterdagochtend 09:30-11:00 uur (t/m 7 september)

Prijs per les € 17,50
1,5 uur strandyoga inclusief een verse smoothie


De strandyoga gaat wekelijks door tenzij er windkracht 6 staat en/of het giet van de regen. Mocht de les niet doorgaan door weersomstandigheden dan hoor je dit op vrijdagavond voor 20:00 uur.

We verzamelen 10 minuutjes voorafgaand van de les bij de linker entree van de Deining.

Nog een paar tips;

  • Je mag zelf een kleed of badhanddoek meenemen (yogamatjes werken niet zo goed op het strand)
  • Trek warme kleding aan (of laagjes)
  • Een dekentje tijdens de eindontspanning kan fijn zijn


Beter kun je je dag niet beginnen toch?

Je yoga inplannen? Dat doe je zelf...

Cadeaukaart

Een fijn cadeau voor jezelf of voor een dierbare; Wie gun jij Rust in de kop? Bewussst biedt cadeaukaarten aan.
Wil je een cadeaukaart aanschaffen, klik dan op de button!

Ook rust in jouw bedrijf?

Je yoga inplannen? Dat doe je zelf...

Meer informatie? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Benieuwd naar onze events?