Yoga Events

Yoga in het Victoriepark - KARAVAAN

 

Vrijdag 31 mei om 16:00 uur

Zondag 2 juni om 11:00 uur

Zondag 9 juni om 11:00 uur

Zondag 10 juni om 11:00 uur

 

K A R A V A A N F E S T I V A L

 

Van 30 mei tot 10 juni is het weer zover!

Dit jaar is het festivalhart in het Victoriepark. In het ruime, groene Victoriepark begin je je dag of weekend tijdens Karavaan Festival met een fijne ontspannen yoga-sessie. Voor de reuring in het festivalhart losbarst, is het eerst tijd voor rust in de kop! Ik neem je mee naar een beschutte plek aan het water voor een uur lang Yin yoga.

En is de sessie afgelopen? Dan stap je zo het festivalhart op voor een fijne cappuccino of muntthee en gratis straattheater!

 

Een ontspannen begin van je dag of weekend!

 

Oja nog een belangrijk detail; je hoeft er niet lenig voor te zijn! Ik nodig je uit om je ego thuis te laten. Alleen maar zijn, voelen en je eigen grenzen ontdekken in jouw lichaam. Hoe meer je loslaat hoe leniger je uiteindelijk zult worden.

Reserveer je plek via www.karavaan.nl

 

TIPS

Trek warme, makkelijk zittende kleding aan

Neem eventueel een warm kleedje of shawl mee voor tijdens de eindontspanning

Neem zelf een yoga-matje mee

 


Muzikale yin yoga

 

 

 Zondag 26 mei - Strand van Camperduin

10:00-12:00 uur

Akoestisch yin yoga concert in samenwerking met Jim Riedijk (gitarist) en Martine Wolkers (zangeres)

 

Vrijdag 7 juni - Witte Kerkje 'De Terp'

20:00-22:00 uur

 

 

Samen met zangeres Martine Wolkers bundelen wij onze krachten om je een unieke, ontspannen en prachtige workshop te bezorgen. Tijdens de 2-uur durende yin yoga les zul je ontspannen en ruimte creëren in lichaam en geest. Tijdens de diverse houdingen in deze les zal Martine de gevoelige snaar raken met haar prachtige stem en op bepaalde ‘rust’ momenten live liedjes ten gehore brengen die helemaal in het teken staan van de ontspanningshouding waarin je op dat moment in zit. 

 

Een heerlijk moment om in een ontspannen staat van zijn te komen, even een moment voor jezelf, versterkt door de diepgang en gevoeligheid die de live gezongen liedjes daaraan toe voegen, begeleid op de rustgevende klanken van de piano. 

 

De yoga is toegankelijk voor iedereen, dus je hoeft geen ervaring te hebben. Deze bijzondere yoga-belevenis maak je niet vaak mee en is een intense ervaring blijkt uit de reacties van de vorige edities. Reserveer hier je plekje.


Strandyoga - Rust aan de Kust

Lente! De tijd om weer lekker naar buiten te gaan. Op zaterdag 4 mei start de Strandyoga weer bij Strandpaviljoen de Deining in Castricum.  Geniet van de rust, het warme zand en het geluid van de zee op de achtergrond.

 

Dit jaar in samenwerking met Geraldine Musch van de Kant van West. Geraldine geeft yin & yang yoga en zal zorgen voor iets meer beweging tijdens de yoga. Zoals je gewend ben geef ik de yin yoga en werken we vooral op de ontspanning in het lichaam en de Rust in de Kop en Rust aan de Kust. Zo is er voor ieder wat wils en zijn er wekelijks lessen op het strand. Tenzij er windkracht 6 staat en/of het giet van de regen. Mocht de les niet doorgaan door weersomstandigheden dan hoor je dit op vrijdagavond voor 20:00 uur.

 

De lessen duren 1,5 uur en starten om 09:30 uur en na afloop staat er een heerlijke gezonde smoothie voor je klaar. Beter kun je je weekend niet beginnen toch?

 

We verzamelen 10 minuutjes voorafgaand van de les bij de linker entree van de Deining. Je kunt gemakkelijk je plekje reserveren via de deze link

 

Nog een paar tips;

- Je mag zelf een kleed of badhanddoek meenemen (yogamatjes werken niet zo goed op het strand)

- Trek warme kleding aan (of laagjes)

- Een dekentje tijdens de eindontspanning kan fijn zijnZIN - Yin yoga & Acupunctuur

ZIN Inspireert - Yin yoga & acupunctuur

Klik hier voor meer informatie over ZIN Inspireert

 

 

Vrijdag 3 mei

20:00 - 22:00 uur

Witte Kerkje - De Terp in Oudorp

 

Vrijdag 21 juni

20:00 - 22:00 uur

Witte Kerkje - De Terp in Oudorp

 

Vrijdag 12 juli

20:00 - 22:00 uur

Witte Kerkje - De Terp in Oudorp

Volg Bewussst via social media om op de hoogte te blijven van de nieuwste workshops.