Yoga

De Online BOOST

BOOST is het resultaat van de bundeling van onze vakkennis en ervaring op het gebied van management, yoga en mindfulness. Een uniek, down-to-earth platform waarmee we ons inzetten voor een fittere samenleving, waar hard werken, plezier en ontspanning hand in hand gaan.

Lekker in je vel, óók tijdens het werk!

Vitaliteit & ontspanning voor thuiswerkende professionals

Thuiswerken is een uitdaging. De verbinding met collega’s is lastiger en vaak laat de thuiswerkplek te wensen over. Thuis- en werkuren vervagen waardoor overwerken op de loer ligt. Hierdoor neemt de kans op fysieke klachten en stress toe. Wat kun je hieraan doen? De vitaliteitsprogramma's voor thuiswerkers van De Online Boost bieden uitkomst!

Hoe werkt De Online BOOST?

Energiekere werknemers of zelf meer energie in je lijf? Meer rust in je hoofd maar weinig tijd? Wij begrijpen dat! Daarom bestaat ieder ‘Online BOOST’-programma uit korte oefeningen voor hoofd en lijf. Speciaal bedoeld als ‘tussendoortje’ tijdens het werk of thuis.

Je bepaalt zelf waar en wanneer je de oefeningen doet en in welke volgorde.

Alle filmpjes, teksten en audiofragmenten zijn met zorg ontwikkeld door professionals, vanuit het streven je meer energie, creativiteit en ruimte te laten ervaren, zowel fysiek als mentaal.

Ieder Online BOOST-programma bestaat uit fysieke en mentale onderdelen, gebaseerd op technieken uit leiderschapsprincipes, stressmanagement en mindfulness. Puur gericht op jouw gezondheid en de gezondheid van jouw medewerkers – zonder zweverig gedoe en gewoon down to earth. Je volgt korte oefeningen om te ontspannen en weer op te laden. Een steeds terugkerend aspect hierbij is mindfulness. Dat staat voor ‘bewust leven met volle aandacht’. Je leert gedachten over ‘straks’ of ‘morgen’ even te laten voor wat ze zijn. Je houdt je slechts bezig met wat je nu, op dit moment, aan het doen bent.

Het resultaat van de Online BOOST? Fysieke klachten zoals bijvoorbeeld nek-, schouder- of rugpijn verminderen en je ervaart meer kalmte, zowel fysiek als mentaal. Je concentratievermogen wordt beter en je leert signalen en patronen herkennen. Daardoor kun je op tijd bijsturen en merk je direct dat stress vermindert. De Online BOOST heeft meteen effect en je kunt er nu, op dit moment, mee beginnen!

Bekijk hier de website van De Online  BOOST
"Wij geloven dat hard werken, plezier én ontspanning hand in hand kunnen gaan. Ook op zakelijk gebied...”

Je yoga inplannen? Dat doe je zelf...

Cadeaukaart

Een fijn cadeau voor jezelf of voor een dierbare; Wie gun jij Rust in de kop? Bewussst biedt cadeaukaarten aan.
Wil je een cadeaukaart aanschaffen, klik dan op de button!

Ook rust in jouw bedrijf?

Je yoga inplannen? Dat doe je zelf...

Meer informatie? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Benieuwd naar onze events?