Yoga

BEST - Vitaliteit

Bedrijfsyoga voor creatieve, productieve en ontspannen medewerkers. Zakelijk gezien een uitstekende keuze om je werknemers wekelijks een yogales aan te bieden.

Een compleet inzicht in jouw gezondheid!

Bewussst, Sisters in Shape en The Athlete Club hebben de handen ineen geslagen om met BEST de beste versie van jezelf te worden. Hoe gaat het met je? Best, een West-Friese uitspraak dat het goed met je gaat. Dat willen wij bereiken met deze samenwerking. Fysiek en mentaal fit. Gezondheid onder de aandacht brengen. Niet voor even, maar bewustwording voor elke dag. Voor werkgevers en werknemers om uitval op de werkvloer te voorkomen.

BEST

Over de naam BEST is goed nagedacht. Het zijn de eerste letters van de 3 bedrijfsnamen die de samenwerking met elkaar zijn aangegaan. De letter E staat voor elke dag. Doordat we leven in een drukke en veranderende maatschappij waarin veel van ons wordt verwacht is er behoefte aan bewustzijn. Meer rust toevoegen aan ons dagelijks leven. De balans vinden tussen inspannen en ontspannen om fysiek en mentaal fit te blijven en zo meer aan te kunnen.

Een compleet inzicht in jouw gezondheid

Iedere deelnemer ontvangt 3 persoonlijke sessies. Ik, Josette, zal je helpen met het leren luisteren naar het fluisteren van het lichaam zodat het niet hoeft te schreeuwen. Een sessie stressmanagement waar jij behoefte aan hebt. Dat kan een stoelmassage zijn, het aanleren van de juiste ademhalingstechniek of een yin yoga les. Van Sanne Melching of Denise Slikker van Sisters in Shape ontvangt de deelnemer een sessie fysieke inspanning. Krachttraining op jouw niveau. Michel of Monique de Vries gaan aan de slag met running/walking therapie. Tijdens het wandelen of hardlopen geven zij adviezen en inzichten om structuur in het bewegen aan te brengen. Alle instructeurs, tevens ervaringsdeskundigen, geven jou na afloop een rapport met daarin een vervolgadvies om positieve gezondheid aandacht te blijven geven. Een eventueel voedingsadvies kan daarbij worden toegevoegd.

Dit aanbod is voor werkgevers/werknemers. Het fysiek en mentaal fit blijven is juist in onzekere tijden waarin mensen veel thuiswerken en minder sociale contacten (kunnen) onderhouden zeer belangrijk. Een fit lijf, is een fitte geest en voorkomt uitval op de werkvloer. De sessies zijn individueel en worden bij de deelnemer thuis of op een afgesproken locatie aangeboden.

Er is meer

Bewussst, Sisters in Shape en The Athlete Club bieden overdag en ’s avonds diverse trainingen aan. Individuele-, smallgroup- en groepstrainingen. Een vervolg na dit traject is mogelijk om doelen te blijven behalen en ondersteuning te blijven bieden op het gebied van gezondheid. Een aangepast aanbod voor bedrijven en organisaties behoort ook tot de mogelijkheden.

Ben jij persoonlijk geïnteresseerd in bovenstaand aanbod? Neem dan zeker contact met ons op.
Meer informatie is te vinden op de persoonlijke websites of mail naar: info@bewussst.nl

Je yoga inplannen? Dat doe je zelf...

Cadeaukaart

Een fijn cadeau voor jezelf of voor een dierbare; Wie gun jij Rust in de kop? Bewussst biedt cadeaukaarten aan.
Wil je een cadeaukaart aanschaffen, klik dan op de button!

Ook rust in jouw bedrijf?

Je yoga inplannen? Dat doe je zelf...

Meer informatie? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Benieuwd naar onze events?