Recensies

Commentaren: 5
 • #5

  Sophie (zondag, 16 juni 2019 20:48)

  Iedere donderdagavond avond voelt als een persoonlijk feestje. Een heerlijk me-moment tijdens een hele fijne ontspannen les van Josette. En dit ontspannen gevoel werkt bij mij tot in het weekend door. Haar lessen zijn altijd gevarieerd, met goede uitleg, inspirerende teksten tussendoor en mooie muziek!
  De lessen zijn voor iedereen toegankelijk, ik zou het iedereen aanraden!

 • #4

  Nanda (donderdag, 25 oktober 2018 14:30)

  Ik volg al een tijdje de Yin Yoga les bij Josette. Heerlijk om een uur lang even alle aandacht aan jezelf te geven. Josette zorgt met haar rustige vriendelijke stem voor een fijne ontspannen sfeer. Of je nu lenig bent of niet iedereen kan mee doen aan de les. Zij zorgt ervoor dat iedereen net even die extra aandacht krijgt. Ik kom altijd totaal ontspannen uit de les. Een echte aanrader!

 • #3

  Nathaly (donderdag, 25 oktober 2018 14:29)

  Yin yoga is echt een aanrader, het zorgt ervoor dat ik mij steeds soepeler ga voelen en dat zelf blokkades weg zijn. Mijn vriendin en ik hebben allebei dezelfde klacht in onze heup en na een les yin yoga van Josette ging het bij ons beide echt veel beter. Kortom heerlijk even helemaal tot jezelf komen en toch diverse uitdagingen aangaan en met veel energie de les weer verlaten.

 • #2

  Fenna (donderdag, 25 oktober 2018 14:28)

  Ik volg al jaren verschillende Yoga klassen en zo ook sinds een paar weken de Yin Yoga.Wat doet dit veel met je lijf! Kleine pijntjes en stijfheden worden opgelost met oefeningen, welke worden gegeven in een rustige en fijne sfeer.
  Josette weet met een open en ontspannen les deze Yoga vorm te vertalen in bewustwording en aandacht. Ik ben heel blij met haar lessen en voel me topfit.

 • #1

  Mirjam - Lavita verloskundigen praktijk (donderdag, 25 oktober 2018 14:26)

  "Yoga op locatie, dat was wat we graag wilden op ons bedrijfs-uitje-weekend. Onze praktijk, Lavita verloskundigen praktijk, bestaat 10 jaar en dat hebben we met een heerlijk in Ermelo gevierd met alle collega's. Het idee van het weekend was een gezellig, ontspannen weekend! Voor de gezelligheid waren we met een mooie club dames, voor de ontspanning kwam Josette van Bewussst Yoga op locatie. Zaterdag ochtend zijn we de dag begonnen met een heerlijk ontbijt in onze sportieve outfit. Om 09.30 uur kwam Josette op ons vakantie verblijf met alle materialen; matten, kussens, dekentjes en muziek. Het was een yoga les voor ontspanning, iets wat voor ons allen heerlijk was. Rustige muziek, oefeningen om rug, nek en benen losser te maken. Vooral ook het bewust zijn van wat je voelt en letten op je ademhaling, bracht iedereen wat tot rust. Na een uur yoga, werd de les afgerond. Iedereen was erg enthousiast, wat voel je veel verschil, wat heerlijk en wat zijn we lenig! Josette is een fijne yoga instructrice, iedereen voelde zich op haar gemak bij Josette. Het was een super begin van de dag, we zijn fris en "losjes" de dag verder gegaan. En dan ook nog op locatie, eigenlijk zouden we dit wekelijks op de praktijk moeten doen! . NAMASTE "