MASSAGE

Massage op locatie

Bent u op zoek naar een ontspannen activiteit tijdens een evenement, vergadering of congres? Bewussst biedt vitaliserende massages aan op iedere gewenste locatie. ‍Massage voelt niet alleen goed, maar zorgt er ook voor dat jij je goed voelt!

Ontspannen evenement

Bent u op zoek naar een ontspannen activiteit tijdens een evenement, vergadering of congres? Bewussst biedt vitaliserende massages aan op iedere gewenste locatie.

Massage voelt niet alleen goed, maar zorgt er ook voor dat jij je goed voelt!

Lekker in je vel en Rust in de kop, dat klinkt toch fijn? Massage zorgt ervoor dat je door middel van ontspanning, ademhaling, aanrakingen en bewegingen weer de connectie met je lichaam maakt en leert luisteren naar je lichaam.

Tijdens een massage van 15-30 minuten ontspan je lichaam en is het een fijne ontspannen break. Soms is het heel fijn om gewoon even helemaal niets te doen. Daar zijn de massages uitermate geschikt voor. Even helemaal tot rust kunnen komen, even niets te hoeven, zodat je vervolgens vol vernieuwde energie, inspiratie en ideeën je vergadering of evenement weer kunt voortzetten.

Stoelmassage op locatie

Ook rust in jouw bedrijf?