ZIN Verwarmt

Voor iedereen die graag geïnspireerd wil raken door een prikkelende vertelling en die energie ontspannen wil laten stromen door Yin Yoga oefeningen met afsluitend acupunctuur.

Winterkracht; een tijd om naar binnen te keren en energiereserve op te bouwen

Zin Verwarmt;  zo ook in november. Ons inspirerend programma vol inzichten en oefeningen duurt drie uur waardoor je op een diep niveau in contact bent met positieve energie om zo  diverse gezondheidsprocessen te ondersteunen. We openen de avond weer met een heerlijke kop biologische soep en daarna start onze boeiende lezing. Petra verteld over hoe we oude traditionele kennis in moderne tijden kunnen zien. En deze keer ligt het accent op de winterse periode en haar energiebewegingen.

“Gedurende de winter maanden trekt de natuur zich terug, verscholen naar binnen, in rust. Dit is dé tijd waarin het Yin domineert ten opzicht van Yang. Een uitgelezen moment om je gezondheid een extra stimulans te bieden met Yin Yoga, Meditatie en Acupunctuur  om zo met de energie van het seizoen mee te bewegen”

Wat kunnen we leren vanuit deze oude kennis over onze gezondheid, én onze lichaamsenergie in deze winterse periode?

Met de seizoenen meebewegen dat wisten de mensen toen ook heel goed toe te passen en ze hadden kennis over hoe ze bepaalde organen en weefsels het beste konden beschermen, sterken en voeden.

Deze ZIN sessie richten we dan ook op alle energie bewegingen in ons lichaam met een accent op de Nier- en de Blaas energie. We gaan ons tenslotte voorbereiden op deze winterse water fase. Wie in de winter extra aandacht hieraan besteedt die geeft een boost aan het opbouwen van veerkracht; zowel fysiek als mentaal.

Want onze Nier energie versterkt en bewaart de Qi. Als je in de winter werkt aan het opbouwen van deze energie reserve dan slaap je vaak beter, je weerstand wordt sterker en kun je vanuit rust en ontspanning tot nieuwe inzichten komen.

  • Meer veerkracht
  • Beter kunnen ontspannen
  • Opheffen van blokkades
  • Sterken van de weerstand
  • Meer energiereserve

Echte winterkracht opbouwen? Deze sessie is een mooi begin!

Kosten

€ 45,00 Inclusief een verwarmende kop soep
Deze sessies vallen onder acupunctuur behandeling binnen je (aanvullende zorgverzekering). Bel je verzekering zodat je voor aanvang weet wat je terugkrijgt!

Waar en wanneer

Dinsdag 19 november- 18:30-21:30 uur

Deze sessies worden georganiseerd op een prachtige en sfeervolle locatie in Oudorp (Alkmaar). Het Witte Kerkje - Kerklaan 4 - Oudorp

Meedoen?

Geef je hier op

Volg ZIN via social media om op de hoogte te blijven van de nieuwste workshops en data.

Je yoga inplannen? Dat doe je zelf...

Cadeaukaart

Een fijn cadeau voor jezelf of voor een dierbare; Wie gun jij Rust in de kop? Bewussst biedt cadeaukaarten aan.
Wil je een cadeaukaart aanschaffen, klik dan op de button!