ZIN Inspireert

Voor iedereen die graag geïnspireerd wil raken door een prikkelende vertelling en die energie ontspannen wil laten stromen door Yin Yoga oefeningen met afsluitend acupunctuur.

‘De sessies inspireren en motiveren om het gedachtegoed van positieve gezondheid eigen te maken en er zelf mee aan de slag te gaan’. Er wordt uiteengezet hoe mechanisme van positieve gedachten werken en hoe ze je gezondheid ondersteunen en hoe ook meditatie daar een positieve invloed op uit kan oefenen.

We weten allemaal dat positieve gedachten helend werken. Je hersenen sturen immers je gedrag aan en kunnen heel direct bepalen hoe je je aanpast in een bepaalde situatie. Ook zijn er studies gedaan die de relatie aantonen tussen positief denken en een betere weerstand; meer veerkracht. Er zijn zelfs wetenschappelijke artikelen die onderzoeken hoe ons DNA zou kunnen veranderen door gedachtesturing.

Wil je ook werken met deze positieve mindset en energie laten stromen? Kom dan naar ZIN inspireert.

Vergoeding

Een sessie kost € 45,00 en valt onder acupunctuur behandeling binnen je (aanvullende zorgverzekering). Bel je verzekering zodat je voor aanvang weet wat je terug krijgt!

Waar en wanneer

Vrijdag 12 juli - 19:30-21:30 uur

Deze sessies worden georganiseerd op een prachtige en sfeervolle locatie in Oudorp (Alkmaar). Het Witte Kerkje - Kerklaan 4 - Oudorp

Volg ZIN via social media om op de hoogte te blijven van de nieuwste workshops en data.

Je yoga inplannen? Dat doe je zelf...

Cadeaukaart

Een fijn cadeau voor jezelf of voor een dierbare; Wie gun jij Rust in de kop? Bewussst biedt cadeaukaarten aan.
Wil je een cadeaukaart aanschaffen, klik dan op de button!