Yoga Fest Alkmaar


Het grootste Yoga Festival van Noord-Holland vindt plaats op 3 november 2019 van 10.00 tot 18.00 in Het Nieuwe Warenhuis in Alkmaar. In het monumentale gebouw, waarin vroeger de V&D was gevestigd, kan jij kennismaken met de diverse stijlen binnen de Yoga. Daarnaast ben je welkom om deel te nemen aan lezingen, verschillende workshops en kan je genieten van lekkere hapjes en de ontspannen sfeer.

Van Yin en Yang Yoga, van Kundalini tot Hatha en Broga. Alle stijlen komen voorbij op alle niveau's. Ben je nieuwkomer in yoga en wil je ontdekken wat bij jou past? Dan ben je op het Yoga Fest Alkmaar op de juiste plek. Ben je gevorderd en wil je kennismaken met andere stijlen en de yogi's uit de regio? Dan mag je Yoga Fest Alkmaar niet missen.

Vlak na de herfstvakantie en voor de drukke feestdagen en koude winter krijg je op het Yoga Fest Alkmaar alle tijd en ruimte voor zelfreflectie en ontspanning. In tijden van drukte is het belangrijk om even te onthaasten en in balans te komen met je lichaam.

Dus zet zondag 3 november alvast in je agenda. Ontspan en laad jezelf op voor de winter!

Programma Yoga Fest Alkmaar


Zondag 3 november - 10:00-18:00 uur

€ 39,00 voor de gehele dag - bestel hier je tickets

Volg Bewussst via social media om op de hoogte te blijven van de nieuwste workshops en data.

Je yoga inplannen? Dat doe je zelf...

Cadeaukaart

Een fijn cadeau voor jezelf of voor een dierbare; Wie gun jij Rust in de kop? Bewussst biedt cadeaukaarten aan.
Wil je een cadeaukaart aanschaffen, klik dan op de button!