Yin yoga & Hapto therapie

Meer voelen en minder denken


Iets wat ik vaak benoem tijdens mijn lessen. Te luisteren naar de signalen van je lichaam, maar ook naar wat erbinnen in jou speelt. Vaak als het ongemakkelijk of onaangenaam wordt, dan duwen we het weg, als een bal die je onder water duwt. Maar die bal komt vroeg of laat een keer omhoog.


Dit voelen wordt ook gebruikt in Haptonomie. Een prachtige manier om gevoelens te doorvoelen, contact te maken met je lichaam, met je ademhaling en met je binnenwereld. Zelf ben ik groot fan van haptonomie en ik ben dan ook bijzonder blij dat Monique gelijk enthousiast was om samen te werken en samen deze prachtige workshop neer te zetten. Met als thema; thuiskomen bij jezelf; eenzaamheid versus verbinding. Want als deze Coronaperiode ons iets heeft geleerd is het wel dat die verbinding van groot belang is.

Verbinding met elkaar, maar vooral ook de verbinding met jezelf.


In deze periode, werden we veelal geconfronteerd met onze binnenwereld, omdat alles daarbuiten aan afleidingen wegviel. Wie kwam jij daartegen en beviel die persoon jou? Het verliezen van de verbinding met jezelf, zorgt vaak voor stil innerlijk lijden. Zoals eenzaamheid, vermoeidheid, geen fut hebben voor de dag. Een lijden wat wellicht nu heel voelbaar is geworden, of misschien ook wel als stille metgezel al wat langer met je mee loopt. Wellicht kijk je om je heen en denk je, wat heb ik nou te klagen? Dan juist willen wij je uitnodigen voor het volgende:
Vanuit de vertragende en bewuste blik naar binnen in de Yin yoga en de zachte, maar ook confronterende blik en gewaar zijn van het gevoelsleven in de Haptotherapie, hebben wij een workshop gemaakt: thuiskomen bij jezelf: eenzaamheid versus verbinding.
Gun jezelf de tijd om op zondagmiddag 18 oktober van 14 tot 18 uur, samen met ons dit thema te onderzoeken.


Kosten per persoon € 150,00 (je ontvangt een factuur en mocht je aanvullend verzekerd zijn dan ontvang je een gedeelte terug van je zorgverzekeraar)

Wij hebben 6 plekjes beschikbaar voor deze middag.

Wil je meer informatie of jouw plekje reserveren? Neem contact op met Monique Haijnes; info@moniquehaijnes.nl


Volg Bewussst via social media om op de hoogte te blijven van de nieuwste workshops en data.

Je yoga inplannen? Dat doe je zelf...

Cadeaukaart

Een fijn cadeau voor jezelf of voor een dierbare; Wie gun jij Rust in de kop? Bewussst biedt cadeaukaarten aan.
Wil je een cadeaukaart aanschaffen, klik dan op de button!