Yin yoga & Hapto therapie

Meer voelen en minder denken


Iets wat ik vaak benoem tijdens mijn lessen. Te luisteren naar de  signalen van je lichaam, maar ook naar wat erbinnen in jou speelt. Vaak als  het ongemakkelijk of onaangenaam wordt, dan duwen we het weg, als een bal die  je onder water duwt. Maar die bal komt vroeg of laat een keer omhoog.
 
Dit voelen wordt ook gebruikt in Haptonomie. Een prachtige manier om  gevoelens te doorvoelen, contact te maken met je lichaam, met je ademhaling  en met je binnenwereld. Zelf ben ik groot fan van haptonomie. Afgelopen  sessie was zo prachtig mooi en bijzonder dat Monique en ik hebben besloten om  in 2021 weer sessies te plannen.

Flow!

In je flow zitten. Een uitdrukking die  wel vaker hoort, maar wellicht niet herkend als je niet in je flow zit. Als  het idee hebt dat alles je moeite kost en je hard voor dingen moet werken.  Terwijl als je in je flow zit dan lijkt alles vanzelf te gaan en surf je  moeiteloos mee. De meest natuurlijke manier van leven is met de stroom mee,  zonder dat je het idee hebt dat je er iets voor moet doen of moet laten.  Vanuit ons ego, is er echter vaak een sterk verlangen of iets te willen  bereiken of forceren. Dit blokkeert die moeiteloze stromen. Hoe werkt die  flow nou eigenlijk en hoe kun je de natuur hierin gebruiken? Dat is het thema  van deze middag.

 

Data 2021

Zondag 28 november 2021 - 14:00-18:00 uur  Hoe kom je in de Flow

 

Kosten

Kosten per persoon € 150,00 per sessie (je  ontvangt een factuur en mocht je aanvullend verzekerd zijn dan ontvang je een  gedeelte terug van je zorgverzekeraar)

Reserveren

Wij hebben 6 plekjes beschikbaar per middag. Wil je meer informatie of jouw plekje reserveren? Neem contact op met Monique  Haijnes; info@moniquehaijnes.nl

 

Volg Bewussst via social media om op de hoogte te blijven van de nieuwste workshops en data.

Je yoga inplannen? Dat doe je zelf...

Cadeaukaart

Een fijn cadeau voor jezelf of voor een dierbare; Wie gun jij Rust in de kop? Bewussst biedt cadeaukaarten aan.
Wil je een cadeaukaart aanschaffen, klik dan op de button!