Yin yoga & Wim Hof Methode

BOOST je immuunsysteem!

 

Het afgelopen jaar heb ik voor het eerst de koude training bij René mogen ervaren. Met de krachtige ademhalingsoefeningen ben ik bekend en hier ben ik dan ook razend enthousiast over. De koude training deed ik zelf al dagelijks in de vorm van koud af douchen, maar daadwerkelijk 1,5 minuut in een ijsbad, dat was nieuw. Wat een fantastische ervaring!!!

 

Het is prachtig om te ervaren hoe sterk je lichaam is en je voelt je zo goed na afloop.

 

De Wim Hof methode is bekend geworden doordat hij zijn lichaam langere tijd kan blootstellen aan extreem koude temperaturen. Hij blijkt zijn immuunsysteem te kunnen boosten en zijn autonoom zenuwstelsel positief te beïnvloeden, blijkt uit testen door de Radboud Universiteit.

De Wim Hof Methode bestaat uit drie belangrijke onderdelen:

  • Ademhalingsoefeningen
  • Koude training
  • Meditatie/Visualisatie

Deze methode is een hele mooie aanvulling op YIN, om te gaan ervaren hoe sterk je lichaam eigenlijk is en dat je mag vertrouwen op het zelf herstellend vermogen van je lichaam. De combinatie van YIN en de Wim Hof Methode vind ik zelf fantastisch en het moment dat René mij vroeg om samen te werken heb ik dan ook niet getwijfeld.

De dag bestaat uit YIN-houdingen, meditatie, een gezonde lunch, ademhalingsoefeningen en natuurlijk als klap op de vuurpijl het IJSBAD! Dit alles organiseren wij op een prachtige locatie: De Laguna in Camperduin. Ben je er ook bij?

 

Zaterdag 6 november- 10:00-18:00 uur

Kosten €160,00 per persoon inclusief lunch& ijsbad

RESERVEER HIER JE PLEKJE

Volg Bewussst via social media om op de hoogte te blijven van de nieuwste workshops en data.

Je yoga inplannen? Dat doe je zelf...

Cadeaukaart

Een fijn cadeau voor jezelf of voor een dierbare; Wie gun jij Rust in de kop? Bewussst biedt cadeaukaarten aan.
Wil je een cadeaukaart aanschaffen, klik dan op de button!