YIN en orthomoleculaire therapie

Mooie, nieuwe samenwerking

Mijn belangrijkste doel met de yogalessen en stoelmassages is om Rust in de Kop te brengen. Maar hoe doe je dat als je hoofd overloopt en je veel onrust ervaart in je lichaam?

Ook Nancy van Bewust Goed Leven heeft Rust in de Kop als doel bij haar orthomoleculaire therapie. En zo ontstond er dus een mooie samenwerking.

Rust in de Kop

Herken je dat gevoel dat stress de overhand begint te krijgen in je leven?

Dat je hoofd niet uitgaat en je klachten hiervan ondervindt?

Je de rust en de ontspanning niet meer kan vinden in je leven?

Of dat je jezelf beter wilt leren wapenen tegen stress?

Dan is deze dag speciaal voor jou!

Een beetje stress is niet slecht en kan je juist helpen, maar als er teveel stress aanwezig is in je leven krijgt dit invloed op je lijf. Doordat je hoofd begint vol te lopen wil vaak het lijf ook niet meer mee. Deze twee raken uit verbinding en kunnen niet goed meer samenwerken. Wat heb je nodig om uit je stress te kunnen komen en hoe pak je de gevolgen van stress aan?

Door de ontspanning van yin yoga en gezondheidswinst van de lessen uit orthomoleculaire therapie kun jij je stress op een andere manier aan gaan pakken. Een gezond lijf, goede voeding die het lichaam energie geeft en uit je hoofd komen en in je lijf gaan landen. Een perfecte combinatie!

Door chronische stress, komen systemen in het lichaam onder druk te staan en lopen tekorten aan vitaminen en mineralen op. Zo kun je problemen krijgen met je darmen en je immuunsysteem en krijgen we moeite om nog goed voor onszelf te zorgen. Hormonale problemen, kort lontje, veel onrust, vaak hoofdpijn, slecht slapen en angstklachten zijn een greep uit de klachten die kunnen ontstaan door chronische stress.

Tijdens de trainingsdag gaan we aan de slag met het doorbreken van chronische stress en de klachten hiervan. Je gaat ervaren hoe het is meer uit je hoofd te komen en weer meer in contact met je lichaam. Daarnaast leer je alles over stress en de gevolgen voor het lichaam, maar nog belangrijker; hoe je goed voor je lichaam kunt gaan zorgen door kleine veranderingen in je leefstijl.

Een transformerende maar ook heerlijk ontspannen dag om je te laten inspireren en weer wat meer tot jezelf te komen.

  • Je gaat inzien dat je zelf veel invloed hebt op je lijf en je stressniveau
  • Je gaat leren hoe stress werkt en wat dit in je lichaam doet
  • Je gaat ervaren wat yoga doet met je lichaam en hoe het rust in je hoofd kan brengen
  • Je gaat de geheimen van voeding ontdekken
  • Je krijgt praktische tips om je leefstijl te veranderen
  • Je gaat leren hoe je met goede voeding het lichaam minder stress kan laten ervaren
  • Je krijgt alle informatie op papier mee naar huis zodat je thuis verder kunt
  • Je gaat genieten van een heerlijke gezonde lunch die je lichaam geen stress geeft

Datum
Zaterdag 14 mei- 09:30 -17:00 uur

Locatie
Kerkje van Haringhuizen
Dorpsstraat 9, 1769 HA Haringhuizen

Reserveren
Wij hebben 6 plekjes beschikbaar deze dag. Wil je meer informatie of jouw plekje reserveren? Neem contact op met Nancy ; info@bewustgoedleven.nl of telefoonnummer 06-10193271

Kosten
€ 160,00 per persoon (je ontvangt een factuur en mocht je aanvullend verzekerd zijn dan ontvang je mogelijk een gedeelte terug van je zorgverzekeraar. Check hiervoor de site van Nancy : https://www.bewustgoedleven.nl/consult-informatie

Je yoga inplannen? Dat doe je zelf...

Cadeaukaart

Een fijn cadeau voor jezelf of voor een dierbare; Wie gun jij Rust in de kop? Bewussst biedt cadeaukaarten aan.
Wil je een cadeaukaart aanschaffen, klik dan op de button!