YIN & Astrologie

Ik kan weer een mooie nieuwe samenwerking aankondigen. Namelijk met Rosa de Boer! Rosa is astrologe en ik ben groot fan van haar. Zelf een keer een reading bij haar mogen ontvangen die was zo waanzinnig treffend was.


Afgelopen zomer, tijdens Puur Genieten, gaf Rosa een lezing over astrologie en iedereen hangt echt aan haar lippen. Wat kan zij dit op een nuchtere, mega interessante manier vertellen en bovendien vol met passie!


Op zondagmiddag 30 januari nemen we je graag mee op een Astrologie en YIN reis. De sterren staan ideaal deze middag, aangezien zich 2 dagen later een nieuwe maan in Waterman laat zien. Een ideale periode om nieuwe intenties te zetten, het oude loslaten, jezelf te bevrijden van bepaalde structuren en meer out of the box te denken.

Tijdens de YIN houdingen kun je hierin goed doorvoelen; wat wil je loslaten en wat zijn je  nieuwe intenties?

Daarnaast neemt Rosa je mee op reis langs de sterren. Het jaar 2021 was er een waarin de oude structuren schuurden met een onverwachte, nieuwe werkelijkheid. 2022 is een jaar waarin we zullen worden uitgenodigd voorwaarts te bewegen voor een duurzamere toekomst, zowel op economisch, sociaal-politiek en klimaat technisch gebied. Op persoonlijk vlak wordt er actie en persoonlijk leiderschap verwacht na een periode van reflectie in het begin van het jaar met een Venus retrograde en Jupiter in Ram, en zie ik ook potentie voor meer bezinning en spirituele bewustwording met een conjunctie tussen Jupiter en Neptunes in Vissen.


30 januari komen we samen, precies op de dag dat Venus weer uit haar reflectie periode ontwaakt, en vlak voor de nieuwe maan in Waterman. Een mooie dag om stil te staan bij jouw intenties voor 2022 en te voelen wat in overeenstemming is met jouw innerlijke stem.


Datum: zondag 30 januari 2022

Tijdstip: 15:00-17:00 uur

Locatie: Witte Kerkje De Terp in Oudorp

Kosten € 30,00 per persoon

Reserveer jouw plek via het lesrooster.

Je yoga inplannen? Dat doe je zelf...

Cadeaukaart

Een fijn cadeau voor jezelf of voor een dierbare; Wie gun jij Rust in de kop? Bewussst biedt cadeaukaarten aan.
Wil je een cadeaukaart aanschaffen, klik dan op de button!