YIN & Astrologie

Na het succes van vorig jaar organiseren Rosa en ik weer YIN & Astrologie. Op zondagmiddag 15 januari nemen we je graag mee op een Astrologie en YIN reis.

De patronen die we zien aan de hemel, zien we ook terug in de natuur en in ons lichaam. Astrologie is de symbolische taal die woorden geeft aan deze observaties en cycli. De beweging van de hemellichamen correspondeert al duizenden jaren met onze kalenders en seizoenen. Ook al lijkt Kosmische activiteit 'ver weg', in essentie is alles verbonden. Zo boven, zo beneden, zo buiten, zo binnen.

Deze middag staan we stil bij de astrologische thema’s van 2023 & ons eigen lichaam. Een workshop waarin we nieuwe intenties gaan zetten voor het nieuwe jaar. Het oude loslaten, jezelf te bevrijden van bepaalde structuren en meer out of the box te denken.

Tijdens de YIN houdingen kun je hierin goed doorvoelen; wat wil je loslaten en wat zijn je  nieuwe intenties?

Rosa de Boer is Mentor, Medium & Astroloog, met een achtergrond in de Hatha Yoga, non-dualiteit en intuïtieve ontwikkeling. Met haar werk maakt ze inzichtelijk welke patronen en cycli zich ontvouwen en helpt zij mensen over de hele wereld om hun intuïtieve gevoeligheid te ontwikkelen en vertrouwen.

Datum: zondag 15 januari 2023

Tijdstip: 14:00-16:00 uur

Locatie: Witte Kerkje De Terp in Oudorp

Kosten € 35,00 per persoon

Reserveer jouw plek via het lesrooster.

Je yoga inplannen? Dat doe je zelf...

Cadeaukaart

Een fijn cadeau voor jezelf of voor een dierbare; Wie gun jij Rust in de kop? Bewussst biedt cadeaukaarten aan.
Wil je een cadeaukaart aanschaffen, klik dan op de button!