Yoga

Yoga op het strand - Rust aan de Kust

Geniet van de rust, het warme zand en het geluid van de zee

Lente! De tijd om weer lekker naar buiten te gaan. Op zaterdag 4 mei start de Strandyoga weer bij Strandpaviljoen de Deining in Castricum.  Geniet van de rust, het warme zand en het geluid van de zee op de achtergrond..

Strandjoga
Strandyoga

Yin & yang yoga

Dit jaar in samenwerking met Geraldine Musch van de Kant van West. Geraldine geeft yin & yang yoga en zal zorgen voor iets meer beweging tijdens de yoga. Zoals je gewend ben geef ik de yin yoga en werken we vooral op de ontspanning in het lichaam en de Rust in de Kop en Rust aan de Kust. Zo is er voor ieder wat wils en zijn er wekelijks lessen op het strand. Tenzij er windkracht 6 staat en/of het giet van de regen. Mocht de les niet doorgaan door weersomstandigheden dan hoor je dit op vrijdagavond voor 20:00 uur.

Rust in de Kop en Rust aan de Kust

De lessen duren 1,5 uur en starten om 09:30 uur en na afloop staat er een heerlijke gezonde smoothie voor je klaar. Beter kun je je weekend niet beginnen toch?

We verzamelen 10 minuutjes voorafgaand van de les bij de linker entree van de Deining. Je kunt gemakkelijk je plekje reserveren via de deze link

Datum: vanaf zaterdag 4 mei wekelijks
Tijd: 09:30-11:00 uur
Waar: Deining - Castricum aan Zee
Losse les: € 17,50 - inclusief gezonde smoothie
10-rittenkaart: € 150,00

Nog een paar tips;
  • Je mag zelf een kleed of badhanddoek meenemen (yogamatjes werken niet zo goed op het strand)
  • Trek warme kleding aan (of laagjes)
  • Een dekentje tijdens de eindontspanning kan fijn zijn

BEKIJK ALLE BLOG POSTS

Je yoga inplannen? Dat doe je zelf...