Yoga

Yin yoga evenementen

Een paar weken geleden organiseerde ik samen met Monique Tervoort een workshop; YIN & Familieopstellingen. Een hele mooie combinatie die in het teken stond om bepaalde patronen te doorbreken. Ik heb waanzinnig veel energie van heb gekregen, net als de andere samenwerkingen en yin yoga evenementen die ik organiseer. Ik vind het prachtig om YIN vanuit verschillende disciplines te benaderen.

YIN & live muziek
Martine Wolkers en ik zijn hier 3 geleden mee gestart en deze samenwerking bleek en is een groot succes. Het is waanzinnig om te zien en te ervaren hoe je met muziek, tekst en yin yoga mensen kunt (aan)raken en inspireren!

YIN & Wim Hof Methode
Ook een hele mooie combinatie, omdat je echt jouw immuunsysteem een BOOST geeft!

Deze methode staat vooral bekend om het bekende ijsbad! Een bizarre ervaring om met behulp van focus, mindset en ademhaling met gemak 2 minuten in een ijsbad te kunnen zitten.

Maar juist die ademhaling vind ik sensationeel. Tijdens deze ademhaling adem je heel diep en hard in en adem je ontspannen uit. Hierdoor adem je meer zuurstof in dan je uitblaast, waardoor je meer zuurstof in je lichaam opbouwt. Het autonome zenuwstelsel wordt op deze manier getraind en daarmee creëer je meer energie. Je beïnvloedt hiermee dus je eigen gezondheid, zonder externe factoren. Hoe mooi is dat!

Ik heb deze training vorig jaar ervaren en vind het zeer de moeite waard. Ik gun jullie ook deze ervaring welke onder begeleiding staat van Rene Valk.

YIN & Haptonomie
Ik kreeg afgelopen weekend de vraag wat haptonomie precies inhoudt en daar gaf ik als antwoord op dat haptonomie YIN 6.0 is. Je bent nog meer in verbinding met je lichaam en gevoel. Het gaat over gevoelens en emoties doorvoelen, zodat je ze uiteindelijk los kunt laten.
Haptonomie is YIN 6.0. Nog meer in contact met je lichaam en je gevoel. Het helpt je de signalen die je voelt te vertalen.

Monique Haijnes is hier echt de allerbeste in! Door middel van de yin yoga en ondersteunde opdrachten kom je al snel tot de kern en kun je hiermee aan het werk.

YIN & Acupunctuur - ZIN
4 jaar geleden vroeg Petra Tjeertes mij om de yin yoga en acupunctuur samen te combineren in een workshop. Ik was net gestart en vond het rete spannend, maar het heeft waanzinnig goed uitgepakt. We hebben aan een woord of blik genoeg en dat zijn de meeste fijne samenwerkingen. We hebben samen al heel wat energie in beweging mogen zetten door de energiebanen te stimuleren met de yin yoga en na afloop in de eindontspanning de acupunctuur.

Op weg naar een betere gezondheid, meer bewustzijn, meer energie en meer inspiratie
Nu is het natuurlijk fijn dat deze workshops en samenwerkingen mij veel energie en inspiratie geven, maar ik geloof ook daadwerkelijk dat we iedere workshop, samen met jou en jouw intentie, je iets verder kunnen helpen op je pad naar een betere gezondheid, meer bewustzijn, meer energie en meer inspiratie.

Lesrooster
Alle evenementen staan vermeld in het lesrooster en hier kun je ook jouw plekje reserveren. Daarnaast staan natuurlijk de wekelijkse lessen vermeld in het lesrooster. Het lesrooster bestaat uit 2 ochtendlessen in Dirkshorn, 2 avondlessen in Dirkshorn en 2 avondlessen in Alkmaar en een online les. Kijk voor het actuele lesrooster op en reserveer je plekje www.momoyoga.nl/bewussst


Gerelateerde posts

BEKIJK ALLE BLOG POSTS

Je yoga inplannen? Dat doe je zelf...