In de wolken

Deze tekst schreef ik mijn laatste ochtend in mijn ei op het dakterras van Mandali;

Terwijl ik dit schrijf zit ik letterlijk in de wolken. Van het prachtige Italiaanse uitzicht en de omgeving is niets te zien. Al de hele week niet. Ik dacht altijd dat het nooit de hele dag kon regenen (behalve in Nederland), maar hier dus al 5 dagen lang onophoudelijk. En ik vind het heerlijk!

Op deze prachtige plek, Mandali, word je uitgenodigd om de weg naar binnen te maken. Super spannend en er is meer moed voor nodig dan uit een vliegtuig springen, benoemde de fantastische en inspirerende yogadocent Birgit het. Hier hoef je niks en krijg je tijd om echt volledig te onthaasten, te digital detoxen, te voelen en gewoon te zijn.

Te genieten van het heerlijke eten, de lieve mensen, de fijne yogalessen van Birgit en de uitdagende, maar fijne meditaties van Steve. Uitdagend omdat het onmogelijk is om je hoofd uit te zetten, je gedachtes en emoties te stoppen. Maar ik heb steeds meer rust tussen de gedachtes door ervaren en zo nu en dan in mijn eigen meditatiebubbel gezeten. Een super mooie en fijne ervaring. Ik zag er na de meditatie uit als een engel, kreeg ik na afloop van één de andere deelnemers terug😇

Eerlijk gezegd vind ik het best lastig om straks van mijn wolk af te stappen en weer over te gaan naar de wereld van verwachtingen en de doe-modus, maar naast de trucjes die ik al had, heb ik daar na deze ervaring in de wolken nog meer handvatten voor. Namaste 🙏🏼

Gerelateerde posts

BEKIJK ALLE BLOG POSTS

Je yoga inplannen? Dat doe je zelf...