7 Voordelen van stoelmassage

Een paar maanden geleden alweer heb ik een verdiepingsopleiding voor de stoelmassage afgerond. Waarin ik veel zelf heb gemasseerd, veel nieuwe technieken heb geleerd, maar vooral ook weer zelf ervaren hoe ontzettend fijn, ontspannend en effectief stoelmassage is. Hierbij geef ik je de 7 voordelen van stoelmassage. Doe er je voordeel mee, maar eigenlijk zou je het zelf eens moeten ervaren!

1.    Zo relaxed zat je nog nooit!

Alleen al zitten in deze stoel ontspant al! In de speciaal ergonomisch ontworpen stoel zit je volledig ontspannen

2.    Op de werkvloer of tijdens een evenement

De stoel neemt relatief weinig ruimte in en de (drukpunten) massage wordt door de kleding heen gegeven. Daardoor is de stoelmassage ideaal voor op de werkvloer, maar ook tijdens een evenement.

3.    Het voelt als een mini vakantie!

Deze opmerking kreeg ik afgelopen week tijdens één van de stoelmassages die ik verzorgde bij een bedrijf. Een mooier compliment kan je niet krijgen en geeft aan hoe ontspannen een stoelmassage werkt voor de medewerkers. Een stoelmassage vermindert de werkstress, laad met nieuwe energie en geeft een verfrissend gevoel.

4.    Ontspanningsmassage op de oppervlakkige spieren

Hiermee bevorder je het herstel van het spierweefsel.

5.    Voorkomen is beter dan genezen

De stoelmassages werken preventief op de gezondheid van de medewerkers. Eventuele klachten zullen eerder gesignaleerd worden.

6.    Forse besparing

Stoelmassages verlaagt het risico op ziekteverzuim. Een zieke medewerker kost een bedrijf gemiddeld € 230,00 per dag. Al vanaf € 250,00 per dagdeel kun je dit risico op ziekteverzuim verlagen bij je medewerkers.

7.    Combineren loont

Met Bewussst is het mogelijk om de stoelmassages te combineren met de stoelyoga, waarmee je medewerkers ook direct bewuster maakt van de houding, ademhaling en ontspanning. 1+1 = 3!

 

Stoelmassage is zo 2020!

Stoelmassage is op dit moment één van de meest populaire massagevormen en alle opzichten past deze uitstekend in onze moderne, maar vooral ook drukke en stressvolle samenleving. Doordat de stoelmassage op een speciaal ontworpen stoel over de kleding heen gegeven kan worden, kan de massage eigenlijk overal gegeven worden.

 

Waar, hoe, wat en waarom?

De mobiele stoel is gemakkelijk mee te nemen en daardoor kan de stoelmassage bijna overal gegeven worden. Met Bewussst verzorg ik stoelmassage in heel Noord-Holland; Schagen tot Alkmaar, maar ook daarbuiten Den Helder, Hoorn, Haarlem, Amsterdam, Bussum. Ik kom graag wat Rust in de Kop brengen:)

 Stoelmassage is een korte, effectieve drukpunten massage, vooral gericht op rug, schouders, nek, hoofd, armen en handen op een speciaal ergonomisch ontworpen massagestoel. Het helpt om fysieke klachten in het lichaam te verlichten en je mentaal relaxter en meer alert te voelen.

 

En mocht je je nog afvragen waarom? Lees dan de 7 voordelen van stoelmassage nog even terug!

 

Wat kost dat?

De prijs voor eenmalige opdrachten is € 300,00 per dagdeel (4 uur, waarin in 10 stoelmassages verzorg). Liever terugkerende ontspanning? Dat kan natuurlijk ook en dan hanteer ik een aangepast tarief van € 250,00 per dagdeel.

Minder dan 10 medewerkers in dienst? Geen probleem! Stoelmassages zijn al mogelijk vanaf 4 personen.

 

Ook stoelmassage op de werkvloer? Neem dan contact met mij op.

Gerelateerde posts

BEKIJK ALLE BLOG POSTS

Je yoga inplannen? Dat doe je zelf...